Partners

My Health ClubSportschool My HealthClub is de premium sport-, fitness- en wellnessclub. De sportschool met persoonlijk sportadvies en ondersteuning van ons gastvrije team. Doe mee aan de meer dan 60 groepslessen per week. Sla een balletje op de tennis- of squashbanen. Ontspan na alle sportieve inspanningen heerlijk in het luxe zwembad, de sauna’s of het stoombad. Kom kennismaken met onze sfeervolle sportschool, waar jij je zeker thuis voelt.


KNLTBDe Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. Ruim 1700 tennisverenigingen, en daarmee 626.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland.


Jefra SportTennisracket en Squashracket bespannen

Een goed tennis en squash racket is uiteraard belangrijk voor het leveren van optimale prestaties, echter ook de op speelsterkte, rackettype en speelstijl afgestemde snaar is belangrijk. Hier vind je een aantal belangrijke richtlijnen. Uiteraard blijven er persoonlijke voorkeuren bestaan.

Tecnifibre tennissnaren
Jefra Sport maakt uitsluitend gebruik van snaren van het topmerk Tecnifibre. Tecnifibre is een van de grootste snarenproducenten in de wereld en verzorgt o.a. sinds 1988 de officiële bespanservice voor het Grand Slam Roland Garros French Open. Daarnaast wordt menig top tennisser gesponsord met de Tecnifibre tennissnaar. Alle Tecnifibre snaren die wij leveren zijn TennisWorld TESTED OK™.

Jefra Sport maakt gebruik van de snaren van Tecnifibre voor zowel tennis als squash. Ook test rackets te verkrijgen.

Jefra
Jerry Wilms
Truus Schröderplantsoen 26
1705 ND Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31 (0)72-850 33 85
Mobiele telefoon: +31 (0)6-1310 8749
E-mailadres: info@jefra.nl