Inschrijven Wintercompetities

Beste verenigingscompetitieleiders,

Zoals aangegeven in de nieuwsbrieven betreffende de Winteroutdoorcompetitie regio Zuid en de Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) informeren wij jullie hierbij hoe teams ingeschreven kunnen worden voor deze wintercompetities. Alle overige informatie over de wintercompetities is te vinden in deze vorige nieuwsbrieven.

Het inschrijven van ploegen geschiedt zoals je gewend bent. De handleiding voor het inschrijven van ploegen kan je hier vinden. Inschrijven is mogelijk van 24 augustus t/m 14 september. Wij verzoeken je om de inschrijvingen tijdig en digitaal te versturen. Inschrijvingen die ná deze datum worden ontvangen, worden op een wachtlijst geplaatst.

We hopen dat de stijgende lijn in het aantal ploegen dat deelneemt aan de voorjaars- en najaarscompetitie doorgezet wordt in de wintercompetities. Daarom willen we jullie vragen om jullie leden te enthousiasmeren om ook in de winter de strijd aan te gaan om het kampioenschap.

Mocht je naar aanleiding van deze en/of de vorige nieuwsbrieven over de wintercompetitie nog vragen hebben, dan kan je ons bereiken via wedstrijdtennis@knltb.nl.

Succes met alle voorbereidingen!

Met sportieve groet,

Maarten Hulst en Maikel Adriaanse
Coördinatoren Competitie KNLTB