Informatie Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) 2017/2018

In de wintermaanden staat ook dit jaar de Regio Winter Buiten Competitie (RWBC) regio Noordwest weer op het programma. De RWBC is een gezamenlijke competitie voor ploegen van verenigingen uit de districten van de regio Noordwest: IJmond, Leiden en Noord-Holland Noord en wordt gespeeld op zaterdag en zondag.

Tennis draait om het spelen van wedstrijden, zodat spelers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren. Het spelen van competitie wordt dan ook door veel spelers als hoogtepunt van het seizoen gezien. Ook voor verenigingen biedt de competitie veel voordelen. Door de sfeer en gezelligheid die het met zich meebrengt op de club, voelen leden een sterkere binding met de club.

Alle informatie over de RWBC regio Noordwest 2017/2018 vind je hier. De inschrijving voor de RWBC regio Noordwest 2017 / 2018 sluit op 14 september 2017. In de tweede helft van augustus ontvang je van ons informatie met uitleg hoe je teams kunt inschrijven voor deze competitie. Wij verzoeken je jouw inschrijving tijdig digitaal te versturen. Inschrijvingen die ná deze datum worden ontvangen, worden op een wachtlijst geplaatst.